LAG Trailers plukt vruchten van investeringen

LAG Trailers plukt de vruchten van de recente investeringen in zijn productie-apparaat. Het bedrijf uit Bree kende vorig jaar een stijging van meer dan 50 % ten opzichte van 2017 voor de productie van bulkkippers.

LAG onderzocht in 2016 waar het de efficiëntie kon verbeteren in het productieproces van de kipbulkopleggers.

Het bedrijf hanteerde hiervoor een globale aanpak. Naast belangrijke efficiëntieslagen in de productie werd er ook gekeken naar andere manieren om de snelheid op een intelligente manier op te voeren. Een verbeterde modulaire constructie van de voertuigen werd aangestuurd vanuit engineering terwijl het bedrijf ook veel aandacht besteedde aan de logistieke toevoer van de lijn.

Naast de verbeteringen op operationeel vlak investeerde LAG Trailers stevig in nieuwe spuit- en drooghallen evenals een eindmontagelijn. 2018 was het eerste volledige jaar dat dit product type kon genieten van de recente investeringen.

De kipbulkoplegger was de voortrekker in de ambitieuze toekomstplannen van LAG. De bulkcontainer kreeg als eerstvolgende product-type een gelijkaardige behandeling in de vorm van een gestroomlijnde takt-lijn in 2018. Dit product zal naar verwachting het komende jaar ook een stijging in fabricagecijfers kunnen voorleggen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *