Léon Faassen nieuwe voorzitter Ondernemend Limburg

Leon Faassen

Het federatiebestuur van Ondernemend Limburg heeft Léon Faassen afgelopen donderdag benoemd tot nieuwe voorzitter. Faassen volgt Monique Princen op die de voorzittershamer neerlegt vanwege het verstrijken van het voorzitterstermijn. De federatie Ondernemend Limburgs wordt gevormd door de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB), MKB-Limburg en de Limburgse Werkgevers Vereniging (LWV). Faassen blijft ook voorzitter van de LLTB en is bij Ondernemend Limburg benoemd voor een termijn van twee jaar.

“Ondanks dat het ook in Limburg goed gaat met de economie, gaan we als Ondernemend Limburg en onze duizenden leden door met de BV Limburg op economisch gebied nóg sterker te maken”, zegt Léon Faassen. “Daar zijn we met z’n allen na de crisis al hard aan het werken. We komen nu in de volgende fase en gaan nog meer focus aanbrengen in onze gezamenlijke belangenbehartiging. Denk hierbij aan de aanpak van de krapte op de arbeidsmarkt, het bevorderen van innovatie, de lobby voor een adequate infrastructuur en het creëren van een veilig ondernemersklimaat”.

Ondernemend Limburg en haar leden blijven hun verantwoordelijkheid nemen de juiste partijen bij elkaar te brengen om concrete resultaten te bereiken. “Dit doen we uiteraard in nauwe samenwerking met het onderwijs en de politiek. We hebben elkaar nodig om ervoor te zorgen dat het leven in Limburg nog beter wordt. Een bloeiend bedrijfsleven zorgt voor een bloeiende provincie. Er zijn de nodige uitdagingen, maar ik kijk heel positief naar de toekomst. Daarnaast verheug ik me om samen te werken met het toekomstige college van Gedeputeerde Staten van de provincie Limburg.”

Faassen kijkt met genoegen terug op de periode van de inmiddels oud-voorzitter Monique Princen. “Monique heeft de afgelopen twee jaar enorm veel werk verzet om Ondernemend Limburg nog meer op de kaart te zetten. Daarvoor wil ik haar namens het gehele federatiebestuur en onze leden bedanken. Voor mij is dit een prachtige basis om verder te werken aan het belang van al die mooie bedrijven die onze provincie rijk is”.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *