Namjoo Schefer nieuwe voorzitter N-VA Kinrooi

Namjoo Schefer is gepresenteerd als de nieuwe voorzitter van N-VA Kinrooi. “Ik wil een mooie bijdrage leveren aan een bruisend, veilig en comfortabel Kinrooi”, aldus de kersverse voorzitter.

Schefer geeft aan dat Kinrooi duurzamer kan worden. “Daarnaast zijn financieel evenwicht en verstandig besluiten ook aandachtspunten”, aldus Namjoo Schefer. “Wonen, werken, ondernemen en ontspannen moet voor alle leeftijden en leefvormen in onze gemeente aantrekkelijk en eerlijk zijn. Daarom zal ik in de eerste plaats onze gemeenteraadsleden helpen om een sterke oppositie te kunnen voeren. En zal ik daarnaast onze bestuursleden versterken in de organisatie van ons team”, zo vervolgt de voorzitter van N-VA Kinrooi.

In het dagelijks leven is Namjoo Schefer werkzaam bij de Democo Group. “Hier ben ik verantwoordelijk voor het team dat zorg draagt voor een correcte en hoog kwalitatieve uitvoering voor onze klanten. Wij ontwikkelen private en publieke nieuwbouwprojecten waarbij de nadruk ligt op duurzaam bouwen met een hoge maatschappelijke betrokkenheid en met meer dan kwaliteit. Zowel professioneel als persoonlijk zijn deze waardes dan ook heel belangrijk voor mij”, aldus Namjoo.

Namjoo is zelf niet afkomstig van Kinrooi. “Mijn man Dirk Simons is geboren en getogen in Kessenich en het was ondenkbaar dat wij elders gingen wonen. Wij hebben dan ook hier onze thuis gebouwd voor zoon Ian (12) en dochter Bo (7). Dit betekent, zoals voor veel mama’s, dat mijn gezin mijn grootste hobby is en alle vrije tijd verdiend en krijgt. Samen met mijn schoonouders om de hoek, wonen we hopelijk nog heel lang met drie generaties in onze gemeente”, zo besluit Namjoo Schefer.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.