Oldies ‘with an attitude’ met Experience (video)

Peter Gerits was in de jaren zeventig een van de leden van ‘The Classics’. Deze formatie uit Stramproy behoeft geen verdere introductie. Feit is dat Gerits na het stoppen van The Classics twintig jaar geen muziek meer maakte, tot het jubileum van de formatie in 2017.

“Ik werd gevraagd mee te spelen in 2017 tijdens het jubileum van The Classics, maar moest flink oefenen omdat ik jarenlang niets meer in de muziek had gedaan”, aldus Gerits. Maar het bloed kroop en Gerits kocht een nieuwe gitaar en ging aan de slag. Oefenen deed hij samen met de band ‘Experience’. En daar speelt Peter Gerits anno nu nog altijd in. “Met heel veel plezier brengen we de muziek uit dezelfde tijd van The Classics, een breed repertoire dus”, zo vervolgt hij.

Om laagdrempelig te werken voor horeca-etablissementen en plekken waar feestjes georganiseerd worden, heeft de groep een eigen geluidsinstallatie aangekocht. Zaterdag 6 april zal Experience vanaf 20.30 uur een try-out geven bij Zaal ‘Van Loon’ in Stramproy.

“De entree is gratis om belangstellenden kennis te laten maken met onze muziek”, aldus Gerits die rekent op een hoge opkomst.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.