Ook in deze regio extra inzet politie

Politie

Bij de Al Mohsinine-moskee in Weert en bij het Outlet Center in Roermond is extra politie op de been naar aanleiding van het schietincident eerder vandaag in Utrecht.

Vanuit Nederlands-Limburg reageert Gouverneur Theo Bovens: “Ik vind het vreselijk wat er gebeurd is in Utrecht en leef mee met de slachtoffers en de nabestaanden. Dat geldt voor alle Limburgers. Ik heb grote waardering voor het feit dat alle politieke partijen in Limburg naar aanleiding van de aanslag in Utrecht de campagne-activiteiten voor de Provinciale Statenverkiezingen hebben stil gezet. Daarbij vraag ik begrip voor het feit dat het technisch gezien niet mogelijk is om alle ingeplande advertenties en radio- en tv-spotjes terug te halen. Het kan dus zijn dat wij nog een opkomstbevorderende of politieke boodschap op Radio, TV en social media tegen zullen komen. Ik begrijp dat dit niet anders kan.”

Bij het incident in Utrecht vielen drie doden en vijf mensen raakten gewond.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *