Reconstructie zuidelijke rijbaan N280 tussen Hornerbrug en Louis Raemaekersbrug

Op dit moment wordt er gewerkt aan noordelijke rijbaan tussen Louis Raemaekersburg en Hornerbrug. Om voldoende werkruimte te hebben om de weg te verbeteren is er in beide richtingen één rijstrook open voor verkeer. Vanaf vrijdagavond 8 maart 2019 is de zuidelijke rijbaan aan de beurt.

Daarbij sluit men de zuidelijke rijbaan tussen Hornerbrug en Louis Raemaekersbrug (voorheen de Maasbrug) voor drie weken af. Dit is noodzakelijk voor het snel, efficiënt en veilig uitvoeren van de reconstructie op dit wegdeel. De afrit naar Hatenboer en het zuidelijke fietspad zijn ook afgesloten. Alle bestemmingen blijven bereikbaar, eventueel met omleidingen. Verkeer rijdt tijdens de werkzaamheden in beide rijrichtingen over de noordelijke rijbaan.

Van vrijdag 8 maart tot en met vrijdag 29 maart 2019 is de zuidelijke rijbaan N280 tussen de Louis Raemaekersbrug en Hornerbrug afgesloten.

Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden soms niet doorgaan en vinden dan op een ander moment plaats.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.