Schrijfsel 53: Het laatste wekelijkse schrijfsel van Patrick van Horne

52 weken schreef ik voor jullie, 52 teksten over de actualiteit. Nu is het tijd om er een streep onder te trekken.

Ik schreef over koetjes en kalfjes, over oerossen en zwerfkatten. Soms werden mijn schrijfsels bejubeld, soms ook bespot.

Nooit wilde ik met mijn schrijfsels iemand viseren, het was altijd een kwestie van mijn mening en fantasie op dat A4-tje te krijgen. Dat lukte met momenten goed, soms ook belabberd.

Toen ik een jaar geleden begon, kon ik regelmatig ergens in een bos, op een bankje, zitten schrijven. Ik had alle tijd. Zo hoort het ook: als je schrijft, mag dat niet vluchtig zijn. Helaas moest ik steeds vaker ‘tussen de soep en de patatten’ schrijven, kwam ik ook steeds vaker fouten tegen in mijn eigen schrijfsels.

Het is dus hoog tijd om een stapje terug te zetten. Ik zal met veel plezier schrijfsels blijven posten op mijn Facebookpagina, maar het jaar voor Grensland Actueel is rond.

Dank aan de redactie en lezers, ongetwijfeld tot ooit!

 
Naschrift van de redactie: Uiteraard respecteren we het besluit van Patrick. We danken hem dan ook voor mooie en interessante schrijfsels!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Schrijfsel 53: Het laatste wekelijkse schrijfsel van Patrick van Horne”

  1. Iemand die zich een jaar lang, week na week, de moeite getroost om iets te schrijven voor een medium, verdient respect en geen spot. Die komt doorgaans van mensen die anderen graag neersabelen of niet verder willen lezen dan hun neus lang is. Zelfs al is het al eens een week wat minder wegens tijddruk, gebrek aan inspiratie, zin in andere dingen … dan nog mag spot niet ten deel vallen van iemand die op vrijwillige basis dingen neerpent. En daar de beste bedoelingen mee heeft.
    Het gaat je goed, beste schrijver en blijf vooral schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *