Verkeersveilige schoolomgeving Kinrooi (video)

Op 4 februari 2019 keurde de gemeenteraad van Kinrooi de plannen voor de verkeersveilige schoolomgeving in Kinrooi goed. Om na te gaan hoe de buurt tegenover deze plannen staat, zal het gemeentebestuur op woensdag 20 en 27 maart twee infomarktjes organiseren in sporthal de Schans.

Dan zijn alle geïnteresseerden welkom van 18.00 tot 21.00 uur in het cafetaria van sporthal ‘De Schans’. Het concept van beide avonden is identiek. Gedurende de infomarkt kan iedere geïnteresseerde vrij binnenlopen en de plannen inkijken.

Medewerkers van Fluvius, de ontwerper en het gemeentebestuur zijn telkens aanwezig om vragen te beantwoorden en om eventuele suggesties te bespreken en te noteren. Ontwerper André Moens (Buro LST) – zal telkens om 19.30 uur het plan uitvoerig presenteren. De afkoppelingsdeskundige van Fluvius zal vervolgens de rioleringswerken en de gevolgen voor de buurtbewoners toelichten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.