Weertenaren kunnen zaterdag gratis compost ophalen

De gemeente Weert organiseert een actie tijdens de Landelijke Compostdag op zaterdag 30 maart. Inwoners van de gemeente Weert kunnen dan gratis compost ophalen bij de Milieustraat. Deze compost is gemaakt van groente-, fruit- en tuinafval (gft-afval). Met deze actie wil het gemeentebestuur haar inwoners bedanken voor het scheiden van het gft-afval.

Het afhalen van compost kan zaterdag 30 maart tussen 09.00 en 15.00 uur bij de Milieustraat aan de Graafschap Hornelaan 207/209 in Weert. Men kan dan gratis losse compost afhalen, zolang de voorraad strekt. Let op: de compost zit niet in zakken, neem dus een aanhangwagen mee.

Zo aan het begin van het tuinseizoen is het een ideaal moment om de compost op te halen. Menverwacht dan ook dat het druk wordt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.