Debat rond mobiliteit en rekeningrijden in het Maasland

Zondagvoormiddag 31 maart organiseerde ACV Maasland in samenwerking met de Werkgroep spoorlijn 20 een politiek debat rond mobiliteit/rekeningrijden in het Maasland en Limburg.

ACV-zoneverantwoordelijke Jos Geuten heette iedereen welkom en stelde de deelnemers aan het debat voor: Els Robeyns (Sp.a), Johan Danen (Groen), Kim De Witte (PVDA), Marino Keulen (Open VLD), Wouter Raskin (N-VA), Lode Ceyssens (CD&V) en Marc Lens van Radio 2 Limburg (moderator).

De inleiding op het debat werd gedaan door Eddy Wijnen (werkgroep spoorlijn 20). Hij stelde een mobiliteitsplan voor Limburg en het Maasland voor dat enkele jaren geleden werd opgesteld door een aantal werkgroepen en recent werd geactualiseerd. Daarna was het aan de politici om hun visie over mobiliteit kenbaar te maken en te verdedigen. Nadien kregen de aanwezigen de kans om vragen te stellen aan de politici. Waarvan gretig werd gebruik gemaakt.

Het slotwoord was voor ACV zoneverantwoordelijke Jan Geuskens. Hij bedankte de inleider en de politici voor hun deelname aan het debat en de aanwezigen voor hun talrijke opkomst.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *