Fanfare De Vriendenkring Kessenich doet mee aan het Open Nederlands Fanfarekampioenschap

Nog maar enkele nachtjes slapen en dan zet Fanfare De Vriendenkring Kessenich opnieuw een historische stap: voor de eerste keer zullen ze deelnemen aan het Open Nederlands Fanfarekampioenschap in Drachten.

Komende vrijdag zal in de namiddag de bus al richting Drachten vertrekken, maar donderdagavond 4 april kunnen belangstellenden de fanfare nog een keertje komen aanmoedigen tijdens de generale repetitie.

Deze zal om 19.30 uur in ‘De Stegel’ in Molenbeersel plaats vinden. Ze spelen dan eerst het wedstrijdwerk ‘Shapes’ van Harrie Janssen helemaal door om er tijdens de repetitie daarna nog de laatste foutjes uit te halen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *