Stickerverkoop Rode Kruis start weer

Van donderdag 25 april tot en met donderdag 09 mei 2019 organiseert Rode Kruis-Vlaanderen zijn jaarlijkse stickeractie. Ook de vrijwilligers van de Rode Kruisafdelingen Dilsen-Stokkem-Maaseik en Neeroeteren-Opoeteren-Dorne zullen in deze periode postvatten aan grootwarenhuizen en op pleinen om stickers te verkopen aan de bevolking.

Zoals voorgaande jaren zal de opbrengst ook nu weer, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks aangewend worden ten voordele van de lokale bevolking door o.a. het aanschaffen van materialen voor de Hulpdienst (inzet tijdens evenementen,…), discipline Vorming (REA-poppen, trainings AED,..), Uitleendienst, ….. Het is misschien niet altijd duidelijk maar daar waar je de sticker koopt, daar komt ook het geld terecht.

Dit jaar zullen de Playmobil figuurtjes de sticker sieren. Een leuk extraatje aan de sticker is dat er een aantal figuurtjes uitneembaar zijn. Op de achterzijde van de sticker staat ook nu weer een uniek tombolanummer waarmee je verschillende mooie prijzen kan winnen.

De gedreven Rode Kruisvrijwillligers hopen ook dit jaar weer op je steun te kunnen rekenen zodat zij hun activiteiten op diverse terreinen op een professionele wijze kunnen blijven uitvoeren.
Gezien de stickerverkoop één van de voornaamste inkomsten voor de plaatselijke afdeling is, roepen ze de bevolking op om aan de actie deel te nemen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *