Eerste namen Afro Latino Festival Bree bekend

De organisatie van het Afro Latino Festival, dat op 12, 13 en 4 juli in Bree zal plaatsvinden, heeft de eerste namen van artiesten bekend gemaakt.

Onder meer Luis Fonsi, Farruko, Morgan Heritage, Mon laferte, Sautisol, La-33, Vieux Farka Touré, Rakka, Drigao, Black frank, DJ Balbino, DJ Balbino, DJ Balbino, DJ Balbino, DJ Balbino , DJ Balbino, DJ Balbino, La-33, Vieux Farka Touré, Rakka, Drigao, Vieux Farka Touré, DJ Balbino, Hakimm & Jolien Roets (j. roots) , Uphill Sound en de Off Guard zijn door de organisatie gepresenteerd.

Het Afro-Latino Festival in Bree is een tropisch muziekfestival. Sinds 1999 presenteert het festival een selectie van de beste artiesten uit Afrika, Latijns-Amerika, de Caribische eilanden en Zuid Europa. Behalve veel livemuziek kan men ook genieten van tropische dansen, sfeer en cultuur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *