VZVB-Limburg werkt aan nieuwe provinciale zaalvoetbalafdeling

VZVB-Limburg is reeds heel lang een begrip in Limburg wat het zaalvoetbal betreft, een sport die in onze provincie erg populair is. Op dit ogenblik zijn er in Limburg nog steeds enkele plaatselijke competities actief, met veel succes, zoals de liga’s in Alken, Bilzen, Riemst en Sint-Truiden bewijzen. “Vooruitkijken is wat we binnen de Limburgse afdeling van de Vlaamse Zaalvoetbalbond (VZVB) momenteel doen en dan is het oprichten van een provinciale reeks een logisch gevolg daarvan”, aldus woordvoerder Patrick Bornain.

VZVB-Limburg wil clubs de gelegenheid bieden om op provinciaal niveau in competitieverband aan zaalvoetbal te doen. Ook een provinciale bekercompetitie wordt beoogd. VZVB-Limburg wil die provinciale zaalvoetbalcompetitie reeds in het nieuwe seizoen (2019-2020) in het leven roepen.

“De plaatselijke competities blijven vanzelfsprekend bestaan in hun huidige vorm en wie weet komt er ook daar nog wel een plaatselijke afdeling bij. Onze leuze is: in georganiseerd verband, op een ‘betaalbare’ wijze, competitiezaalvoetbal aanbieden, voor iedereen”, zo vervolgt Patrick Bornain.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met VZVB-Limburg.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *