Mullerhof beste frituur van Kinrooi

Het kan niet op voor Kurt Prikken en zijn team. Lezers van dagblad ‘Het Nieuwsblad’ hebben Frituur Mullerhof uit Molenbeersel uitgeroepen tot de beste frituur van de gemeente Kinrooi. Enkele weken geleden kreeg de frituur nog de Uni-K award van UNIZO Kinrooi.

Vorig jaar haalde de frituur van Prikken ook het predicaat.

De wedstrijd ‘Beste frituur’ wordt door Het Nieuwsblad jaarlijks georganiseerd. In de regio vielen er vele winnaars. Zo werd De Frietatleet in Maaseik gekozen tot Beste Frituur van de gemeente, werd dit predicaat in Bree voor het tweede jaar op rij gegeven aan ’t Vol Bekske en ging Frituur Suzy in Dilsen-Stokkem strijken met de eer.

Per provincie wordt alvast één winnaar aangeduid, dat is de frituur die het hoogste aantal stemmen haalde in de hele provincie. Die vijf provinciewinnaars krijgen een jury onder leiding van culinair journalist Chris Snick over de vloer. Die jury bepaalt uiteindelijk op basis van een frietje ter plaatse wie de titel van ‘Beste Frituur van Vlaanderen’ verdient, een mooie prijs krijgt, en zijn klanten op de dag van de prijsuitreiking mag trakteren op een gratis frietje en Bicky Burger. Vorig jaar viel die eer te beurt aan frituur ’t Brochetje uit Izegem.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *