Lil Kleine komt naar Bastionfestival

Met hits als ‘Drank & Drugs’, ‘Krantenwijk’, ‘Loterij’ en ‘Verleden Tijd’ zal Lil Kleine in Kessenich tijdens het Bastionfestival, zondag 11 augustus om 17.00 uur voor een groot feest gaan zorgen. De organisatie maakte de naam van deze artiest zopas bekend.

Het Bastionfestival zal op zaterdag 10 en zondag 11 augustus voor de tweede maal plaatsvinden bij het Bastion, aan de Maasplassen, in Kessenich.

Eerder maakte de organisatie ook al bekend dat Level Six, DJ Boyd, Domino, Willy Sommers, Stan van Samang, Baltimore, Dorothee Vegas & Like Maarten en de Ghost Rockers, op het podium zullen staan. Het festival zal door Les Truttes worden afgesloten op zondagavond. Binnenkort wordt de verdere line-up gepresenteerd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *