Maaseik viert Dag van de Vrijwilliger

Al de vrijwilligers van de stad Maaseik werden donderdagavond 4 april in het Cultureel Centrum van Neeroeteren met een heerlijke maaltijd verwend, voor al hun bewezen diensten die zij elke week dag na dag presteren voor anderen, in hun vrije uren en belangeloos.

Burgemeester Johan Tollenaere bedankte de vrijwilligers hier hartelijk voor. “Het idee voor deze viering komt van schepen Myriam Giebens”, zo vertelde hij. Wel haalde de burgemeester aan dat de vrijwilliger er niet jonger op wordt. “Ik mis ietwat het jonge bloed in het vrijwilligersleven”, aldus de burgemeester.

Het gemeentebestuur was zelf actief in de catering.

Foto’s: Willy Stukken

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *