Tijdcapsule bij boomfeestdag Susteren

Boomfeestdag werd dit jaar, door weersomstandigheden, in Echt-Susteren een weekje later gevierd. Onder de prachtige lentezon planten de kinderen uit groep 5 van basisschool in ’t Park uit Susteren vorige week ieder een boom.

Ook hebben ze samen met wethouders Peter Ruijten en Hub Meuwissen een plukhaag aangeplant in het vernieuwde park in de Mehre in Susteren.

Als laatste ging de zelfgemaakt tijdcapsule de grond in. In deze tijdcapsule zitten brieven van de leerlingen waarin ze hun eigen verhaal vertellen over de bomen, de natuur en waarom dit zo belangrijk is. Hopelijk vinden toekomstige generaties schoolleerlingen uit Susteren de tijdcapsule om deze boodschappen verder over te dragen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *