TISM schenkt 10.000 euro aan vzw All 4 Pelle

Jaarlijks tracht TISM in Bree goede doelen te steunen. Vorig jaar werden een aantal sociale projecten gesteund nl. Sint-Vincentius, De Kleine Drempel, Hedera Helix en de vrienden van Senegal. Dit jaar werden de pijlen gericht op vzw All 4 Pelle.

Vzw All 4 Pelle werd opgericht omdat Pelle Moesen, een leerling elektrotechnieken van de school, in de zomer van 2018 een ongelukkige val tijdens een waterspel bij een jeugdkamp in Spanje maakte. Sindsdien is hij volledig verlamd vanaf zijn borstkas en revalideert hij in Pellenberg. De vzw zal Pelle en lotgenoten ondersteunen in allerlei noden.

Op vrijdag 5 april vond er in TISM een sponsortocht plaats. In aanloop van deze tocht zamelden de leerlingen geld in voor dit goed doel. Doorheen het schooljaar werd er ’s middags soep verkocht, tijdens het tweede trimester verkochten de leerlingen van 6IW worstenbroodjes en met een sponsorkaart trokken alle leerlingen de straat op om zoveel mogelijk geld in te zamelen.

In totaal werd er maar liefst 10.000 euro ingezameld. In de Breughelzaal in Bree bracht Pelle zijn emotioneel verhaal voor de leerlingen. Hierna werd de cheque door enkele leerlingen aan Pelle en de vzw All 4 Pelle overhandigd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *