Op de vlucht na achtervolging

Zwaailicht politie

Zondagochtend rond 09.00 uur signaleerden agenten van de Landelijke Eenheid op de A2 bij Born een voertuig met valse kentekenplaten. Daarop gaven ze de bestuurder een stopteken, waarna de man er met hoge snelheid vandoor ging.

De agenten verloren de auto ter hoogte van Urmond uit het oog. Op de A76 ter hoogte van Geleen, troffen ze het voertuig weer aan. Daar bleek het voertuig van de weg geraakt en tegen een boom beland. De bestuurder is na het eenzijdige ongeval op de vlucht geslagen. De politie is op naar hem op zoek. In die zoektocht is Burgernet ingezet, evenals een politiehelikopter en speurhond. Het signalement van de verdachte luidt als volgt: blank, 25 – 30 jaar oud, donker kort haar en droeg een grijs vest en blauw shirt. Heeft u de verdachte gezien? Benader hem niet zelf, maar bel 112.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *