Sfeervolle Lichtstoet in Opoeteren

Na een jaar van afwezigheid, trok er zaterdagavond 6 april weer een lichtstoet door Opoeteren. De organiserende carnavalsvereniging had met het stadsbestuur van Maaseik goede afspraken kunnen maken, waardoor de stoet weer door het dorp mocht trekken.

Vijfentwintig groepen trokken zaterdagavond door de straten van Opoeteren. De route was ook anders dan de voorgaande edities. “Dit is gedaan om eventuele overlast uit het centrum te weren”, aldus Kevin Kerkhofs van CV De Zeiverlepkes uit Opoeteren.

Foto’s: Will Verhees

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *