EHBO-cursisten geslaagd bij Rode Kruis Bree

Hoe reageer je in een noodsituatie? Hoe verleen je gepast eerste hulp? En hoe zit het met de verzorging van vaak voorkomende aandoeningen? Deze vragen hebben geen geheimen meer voor alle elf kersverse EHBO’ers, die allen geslaagd waren voor hun cursus bij het Rode Kruis Bree.

De cursus ‘Eerste Hulp + Helper’ werd in het voorjaar gehouden in het Rode Kruis-lokaal in Bree. Na vier weken intensief leren en vooral oefenen, slaagden elf deelnemers voor hun examen. Een dikke proficiat aan deze toffe groep!

Foto: Joeri Vandecaetsbeek

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *