Grenslaup Vosseven kent 48ste editie

De alweer 48e aflevering van de Grenslaup Vosseven vindt op Paaszondag 21 april plaats in Stramproy. Om 10.00 uur de start van alle afstanden tegelijk.

Er zijn diverse mogelijkheden om een parcours af te leggen. De lengte van de rondjes is 1,1 km, 3,2 km, 3,7 km en 5,6 km. Het is niet nodig om je aan één rondje te binden, alle vier uitproberen mag en kan, 1, 2 of 3 rondjes kiezen is ook een mogelijkheid. Afstanden staan met gekleurde pijlen aangegeven.

Er wordt geen uitslag opgemaakt. Wel is er een klok aanwezig om de finishtijd aan te geven. Indien gewenst ontvangt men na het finishen een tijdbriefje met de gelopen tijd en datum. De afstand kan dan zelf ingevuld worden.

Er is tot 11.30 uur een tijdcontrole en inschrijven kan vanaf 09.00 uur bij ‘Natuurlijk Genieten Nieuw Vosseven’ aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. Kosten inschrijving € 2,00. Kinderen t/m 12 jaar gratis.

Per keer worden 3 waardebonnen van ‘Nieuw Vosseven’ en twee Walter Wallets verloot onder de deelnemers. Degenen die 8, 9 of 10 keer in een seizoen hebben deelgenomen maken na afloop van de loop van juni 2019 kans op een diner-bon van € 50,00 (2x) van ‘Nieuw Vosseven’.

Foto: Jos Smeets

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *