Voorbereidingen Up with People liggen goed op schema

De voorbereidingen voor Up with People, het grootse spektakel dat van 14 tot 20 mei naar Kinrooi komt, liggen goed op schema. “We horen zelfs van de organisatie dat we voorop lopen wanneer het gaat om organisatorische zaken”, aldus schepen Mark Hoedemakers van de gemeente Kinrooi.

Het programma is zo goed als rond, de gastgezinnen, waar de jongeren verblijven zijn bijna allemaal geregeld. “Hier zoeken we nog enkele adresjes voor”, aldus schepen Hoedemakers. Als gastgezin wordt een thuis geboden voor de jongeren in de periode. “Men leert mensen uit verschillende culturen en gemeenschappen van over de hele wereld kennen. De gastgezinnen kunnen verblijven in een stadsappartement, een boerderij op het platteland, een rieten hut of een huis in de voorsteden. Het maakt niet uit. Eén ding is zeker… . Elk verblijf bij een gastgezin biedt de mogelijkheid om vriendschappen te maken die een leven lang meegaan”, zo vervolgt schepen Hoedemakers.

Meer informatie over gastgezinnen is online te vinden.

Up With People bestaat al 50 jaar. Het is een organisatie die jonge mensen wil inspireren om van de wereld een nog betere plek te maken! De gemeente Kinrooi is blij en fier om deze organisatie dit jaar te mogen ontvangen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *