Stad Bree zoekt de vrijwilliger van het jaar

Bree gemeentehuis stadhuis Vrijthof

Het stadsbestuur van Bree wil de vrijwilligers of mantelzorgers die het mogelijk maken dat personen met een beperking kunnen integreren in de Breese samenleving uit de schaduw halen. “Wat ze doen is soms onzichtbaar en in elk geval steeds onmisbaar”, aldus burgemeester Liesbeth Van der Auwera van de Stad Bree. In het kader van de integratieprijs 2019 kan men daarom elke vrijwilliger die in Bree actief is op gebied van ondersteuning van mensen met een beperking in de bloemetjes zetten voor hun enthousiaste inzet.

“Wat kan je doen om al deze helden een hart onder de riem te steken? Neem contact op met Ann Sijbers om de naam van een vrijwilliger en de omschrijving van hetgeen zij doen door te geven”, zo vervolgt de burgemeester. Meerdere kandidaten aandragen mag. Nomineren kan tot 30 mei.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *