Familiekunde Limburg met Pasen in Neeroeteren

Op zowel Paaszondag als Tweede Paasdag zullen de vrijwilligers van Familiekunde Limburg vzw neerstrijken in Neeroeteren. Hier nemen ze deel aan de 55ste Hobby- en Vrijetijdstentoonstelling in het Cultureel Centrum.

Op 21 en 22 april zijn in de stand vrijwilligers te vinden van de organisatie die allerlei zaken tentoonstellen, zoals genealogisch materiaal, het tijdschrift ‘De Rode Leeuw’, genealogische publicaties, dubbel exemplaren bidprentjes, en nog veel meer.

Ook voor genealogische bestanden is men bereikbaar. Zo heef men alle informatie over huwelijken van burgerlijke stand van alle Limburgse gemeenten maar ook meer andere namen en data. Ook voor advies in verband met stamboomonderzoek en archiefonderzoek staan de medewerkers paraat.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *