Beregeningsinstallatie op voetbalvelden Kinrooi

Het voetbalseizoen 2018-2019 is zo goed als gedaan. Tijd voor de nodige onderhouds- en verbeterwerkzaamheden. Bij voetbalvereniging FC Maasland NO in Kinrooi zal de komende week een beregeningsinstallatie voor de velden worden geïnstalleerd.

Voor de werkzaamheden is men op zoek naar helpende handen. Dinsdag 23 april start men om 17.00 uur met de werkzaamheden en ook de woensdag is hiervoor ingericht. “Personen die ons een warm hart toedragen roepen we op om een of meerdere uurtjes te komen helpen”, aldus voorzitter Jan Vandeberg van de club.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *