Van Hornepenning voor Jan Karel Jobse

Tijdens de receptie vanwege zijn afscheid als algemeen directeur van De Risse Groep in Weert, kreeg de heer Jan Karel Jobse, uit handen van loco-burgemeester Paul Sterk de Van Hornepenning. Dat gebeurde op donderdag 18 april.

Deze penning wordt als blijk van waardering en erkentelijkheid toegekend aan hen die zich, op maatschappelijke of culturele wijze of anderszins verdienstelijk hebben gemaakt voor de gemeente Weert of haar inwoners.

De heer Jobse kwam in 1993 in dienst bij de Risse Groep als Divisiemanager Industrieel Bedrijf en in 2006 werd hij algemeen directeur. Hij is met daadkracht en deskundigheid te werk gegaan en schroomde niet nieuwe wegen in te slaan. Onder zijn leiding gaf hij de Risse nieuw elan, verbeterde het resultaat en werden de individuele medewerkers uitgedaagd om het beste uit zich zelf te halen. Daarbij verloor hij nooit het sociale aspect uit het oog.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *