Kivoc Kinrooi grijpt net naast titel U19 jongens

Tijdens de Provinciale Finale Beker 2019 volleybal in Maaseik heeft de U19 van Kivoc Kinrooi na een mooie match uiteindelijk nipt verloren van Stalvoc Beverlo.

Er werd 2-3 genoteerd bij de U19 jongens, 2-3 ( 19/25, 25/16, 26/24, 16/25, 13/15)

De wedstrijd begon vlot, maar al snel werd de spanning voelbaar. Trainers en supporters waren het niet altijd eens met de beslissingen van de scheidsrechters. Maar waar er een beker op het spel staat, lopen de spanningen soms een beetje op.

De eerste set ging Kivoc in het begin goed mee met Stalvoc. Naar het einde toe werd er een kloof uitgediept door Beverlo om zo set 1 binnen te halen, 19/25. Set twee houden de teams elkaar een beetje in balans, bij 11/9 duwt Kinrooi door en maakt het kloofje groter, 13/9. Kinrooi geeft niet meer af, set 2 met 25/16. De derde set gaat echt gelijk op, 12/12. Beverlo slaat een kloofje maar Kivoc vecht terug, 20/21.

Kivoc pakt deze set zelfs in ‘overtime’ met 26/24. De vierde set keer het plaatje weer. Beverlo overheerste de set en met een duidelijke 16/25 gingen we op naar een tie break. In de tie-break liep Kivoc uit.

Beverlo vocht terug en de kantwissel gebeurde met het kleinste verschil, 8/7 in het voordeel van Kivoc. Beverlo blijft strijden, en zelfs tot de winst, 13/15 en de beker.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *