24.000 euro Provinciale subsidie voor Groene speelplaats Sint-Augustinusinstituut Bree

Augustinusinstituut jeugdmuziekschool

Enkele weken geleden kreeg het Sint-Augustinusinstituut van Bree van de Provincie Limburg het fantastische nieuws dat ze een subsidie van € 24.000,– krijgen voor de aanleg van een nieuwe ‘groene’ speelplaats. Op donderdagvoormiddag 25 april is de gedeputeerde voor Leefmilieu van de Provincie Limburg, de heer Bert Lambrechts, naar de school gekomen om het subsidiereglement m.b.t. de vergroening van schooldomeinen in het algemeen onder de aandacht te brengen.

Liesbeth Van der Auwera (burgemeester stad Bree), Katja Verheyen (Schepen stad Bree), Mario Knippenberg (Schepen stad Bree), Bart Mundus (milieudienst stad Bree), Lo Clijsters (architect), Linda Vanderheyden (landschapsarchitect), Ludo Jacobs (algemeen directeur SAB), Brynne Broers en Gitte Creemers (leerlingenraad), Wendy Evens (leraar en lid werkgroep ‘Pimp de speelplaats van SAB’), Jan Bas en Jo Breukers (voorzitters werkgroep ‘Pimp de speelplaats van SAB’) waren hierbij aanwezig.

De gedeputeerde Bert Lambrechts heeft eerst uitleg gegeven over het subsidiedossier. Vervolgens hebben Brynne en Gitte van de leerlingenraad het plan van de groene speelplaats toegelicht.

Het idee voor deze groene speelplaats is tot stand gekomen in maart 2017.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *