De Ronnies triomferen in Maaseik

Afgelopen donderdag vond in Cultuurcentrum Achterolmen Maaseik het concert plaats van De Ronnies, voor het eerst in een nieuwe zesmansbezetting.

De broeikas voor lokaal en regionaal talent van Cultuurseizoen Achterolmen presenteerde een laatste editie van dit cultuurseizoen met de Ronnies. Ze bestempelen zich zelf als “belachelijk enthousiast”, de Ronnies, een zesmansformatie die zich toelegt op Nederlandstalige pop met een mix van sterke eigen nummers en eigenzinnige covers.

De nieuwe zesmansformatie stelde zich in de club van het Cultuurcentrum Achterolmen in Maaseik voor een talrijk opgekomen publiek voor het eerst voor in de nieuwe vorm. Hun theatershow onder de titel ‘Het doet ertoe’ viel in bijzonder goede aarde en smaakte naar meer want de groep werd na een intense set van eigen nummers en covers van Ramses Shaffy, Wim Decraene en Bart Peeters luidruchtig terug geroepen voor een stel bisnummers. Hun doel is nu om zoveel mogelijk aan de bak te raken en ervaring op te doen in een niet voor de hand liggende genre: pop in eigen taal.

Foto: Laurens Leurs

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *