U17 van Opitter FC viert titel

De U17 van K. Opitter FC speelde onlangs kampioen in hun thuishaven de Ops-Ale arena.

Op een zonnige woensdagavond in de Ops-ale arena van Opitter hadden de U17 van Opitter FC genoeg aan drie punten om kampioen te spelen. De tegenstander kwam wel opdraven met zeven spelers die op een hoger niveau speelden dan die van Opitter.

Dit was voor de jongens van Opitter een extra motivatie want tijdens de wedstrijd was er van het niveauverschil niks te zien. Ze stuurden de tegenstander na 4x 20 minuten naar huis met 4-1 verlies. Bij het laatste fluitsignaal brak er een heerlijk feestje los dat doorging tot in de vroege uurtjes.

Foto: Ricky Damiaens

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *