Geslaagde City Run door industrieel Bree

De derde City Run van de Stad Bree had zaterdag 27 april een industrieel tintje. Startte de eerste run in de sporthal en de tweede bij de Kim Clijsters Academy. Voor de derde editie trok de organisatie naar de Expodroom, waar gisteravond de start- en finish locatie was.

Vele deelnemers waren zaterdagavond van de partij tijdens de derde City Run Bree die als titel ‘industrial tour’ droeg. Onder andere werd door de lopers op de industriezone gelopen waarbij door enkele fabrieken gelopen werd.

De organisatie spreekt van een succes.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *