U17 Hoger Op Molenbeersel zet kers op de taart met winnende titel

Bij Hoger Op Molenbeersel kan de vlag uit. De U17 spelers van de ploeg uit Molenbeersel wisten zaterdag 27 april in Hamont de kampioenstitel in de wacht te spelen.

De wedstrijd werd gespeeld tegen Hamont ’99. Voor aanvang van de wedstrijd werd reeds duidelijk dat na het gelijkspel van de eerste achtervolger er niet verloren mocht worden met acht doelpunten verschil, in alle andere gevallen was de titel binnen.

De ploeg stond er niet alleen voor, want er waren vele supporters meegekomen om de voetballers in Hamont aan te moedigen.

De luxe positie van de club uit Molenbeersel leidde echter niet tot rust in het spel. Er werd slordig en zenuwachtig gespeeld. Men mocht zich gelukkig prijzen dat de scheidsrechter een doelpunt van Hamont onterecht afkeurde wegens buitenspel.

Na enkele kansen, die goed werden gepakt door de Hamontse keeper, lukte het Sjors om met een rake trap in de bovenhoek de netten te doen trillen. Het werd 0-1.

Hoger Op Molenbeersel kreeg nog twee goede kansen maar telkens goed geweerd door de keeper van Hamont. Het was ook nog eens opletten voor de uitbraken van de tegenstander.

Coach Perry hamerde tijdens de rust op meer rust aan de bal, maar helaas het bleef zenuwachtig. Gelukkig kon Daniël uit een scrimmage voor het doel de 0-2 scoren.

Na een korte onderbreking wegens een onweer en weer een afgekeurde goal voor Hamont wegens, wederom buitenspel volgens de scheidsrechter, kon het feest beginnen dat tot diep in de nacht verder ging. Eerst feestte men in de kantine van Hoger Op Molenbeersel, daarna ging het feestje bij de afgevaardigde, Rob, thuis verder.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “U17 Hoger Op Molenbeersel zet kers op de taart met winnende titel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *