Bijeenkomst Longpunt Weert

Op woensdag 17 april aanstaande organiseert Longpunt Weert haar maandelijkse bijeenkomst voor longpatiënten en hun naasten. Het thema van deze bijeenkomst is ‘de rol van eHealth voor patiënten met longaandoeningen’. De bijeenkomst wordt geleid door adviseur van Sananet. De bijeenkomst is van 14.00 – 16.00 uur in zaal Keenterhart, St. Jozefskerkplein 3 in Weert. De zaal is open vanaf 13.30 uur.

Iedere maand staat een ander thema centraal bij Longpunt Weert. Meestal wordt het thema verzorgd door een deskundige. Het tweede deel van de bijeenkomst wordt gebruikt om ervaring uit te wisselen met lotgenoten en sociale contacten op te doen.

Longpatiënten en hun naasten zijn van harte uitgenodigd de bijeenkomsten te bezoeken. Aanmelden of lid zijn van Longfonds Weert is niet nodig. Deelname is gratis. Doe geen geurtje op als je de bijeenkomt bezoekt, veel longpatiënten hebben daar last van.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.