Blaaskapellenfestival Kessenich bijzonder succesvol

“We zijn uitermate tevreden”, zo klinkt het uit de mond van voorzitter Peter Willen van de Maasgalmkapel uit Kessenich, na afloop van de 37ste editie van het Blaaskapellenfestival in Kessenich, afgelopen weekeinde.

Het is een traditie die al menig jaar terug gaat. “Het laatste weekend van april is in Kessenich het Blaaskapellenfestival, twee dagen muziek voor de liefhebbers die van heinde en verre komen”, aldus Willen.

Op zaterdagavond stond blaaskapel Gloria wederom op de planken. “Deze topper komt al diverse jaren naar Kessenich en zorgt nog altijd voor een gevulde sporthal”, aldus Peter Willen. Daarnaast was er ook de Oostenrijkse blaaskapel Strawanzer Blasmusik. Zij waren zondagmiddag de hoofdact tijdens het Früh und Spatschoppen.

De organisatie laat weten met vertrouwen editie 38 tegemoet te zien. “Noteer het maar alvast, 25 en 26 april 2020 in Kessenich”, zo besluit voorzitter Peter Willen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.