Deelnemer Kennedymars zaterdag in Geistingen overleden

Een 56-jarige deelnemer van de Kennedymars die zaterdag vanuit Sittard vertrok en door de regio trok, is in Geistingen overleden. De organisatie heeft, in overleg met de nabestaanden, besloten het nieuws pas vanavond bekend te maken.
De wandelaar, Ab Chardon uit Heerlen, voelde zich ter hoogte van Geistingen onwel, zakte in elkaar en overleed aan een hartstilstand, meldt De Limburger.

De organisatie van de Kennedymars Sittard laat op hun website weten met verslagenheid kennis te hebben genomen van het overlijden. “Op uitdrukkelijk verzoek van de familie is hier tijdens het evenement geen ruchtbaarheid aan gegeven en is het programma vervolgd zoals gepland. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden en wij wensen hen veel sterkte toe met dit enorme verlies”, zo staat op de website te lezen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.