Grenslaup Vosseven 48 met veel Paaszon

Paaszondag werd de 48e Grenslaup Vosseven in Stramproy gelopen. Er waren geen paaseitjes verstopt, wél was er de mogelijkheid om 1½ uur lang over wit, rood, blauw of geel parcours hard of minder hard te lopen.

Een selecte groep deed dat, veel Grenslaupers erbij. De zon maakte heel veel goed. Temperatuur was lekker, zelfs beetje aan de hoge kant om erg hard te lopen. Vooral genieten dus onder de lichamelijke inspanning.

Veel Grenslaupers hielden rust, of slechts korte trainingen, omdat zondag aanstaande de Roermond City Run op het programma staat.

Één Grenslauper moet sinds ruimt 1 week verplicht rust houden, Michel Hoeken. Een val van een steiger beëindigde abrupt zijn voorbereidingen op de marathon van Visé. Diverse gebroken ribben en een klaplong kluisteren hem momenteel aan bed.

Foto: Jos Smeets

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.