Iedereen kan zeilen

Dankzij de Buurtsportdiensten, Sailcenter Limburg en Sport Vlaanderen kan men van april tot oktober de basis van het zeilen leren in zes lessen van telkens 2,5 uur. Een eigen zeilboot is niet nodig: die is inbegrepen in het lessenpakket.

In een groepje van 4 personen kost dit 120 euro per persoon, in een groepje van 3 personen is dat 157,50 euro per persoon. De zeilboot mag gratis gebruikt worden tijdens de les én ook achteraf als het diploma CWO I behaald is. Dit aanbod geldt voor àlle inwoners van Bocholt, Bree, Maaseik, Oudsbergen, Peer en Kinrooi.

Interesse? Kom dan op zondag 7 april tussen 09.30 en 16.30 uur vrijblijvend langs voor een infomoment bij Sailcenter Limburg. Meer info bij dienst vrije tijd Kinrooi, 089-30.08.45.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.