Inwoner van Voorshoven met Ambulance Wens naar Oostende

Op woensdag 10 april hebben vrijwilligers van de Ambulance Wens de wens van een 71-jarige inwoner van Voorshoven vervuld. Deze man wilde graag nog eenmaal de zee zien. Met hem werd naar Oostende gegaan.

Omdat deze heer niet meer zelf tot bij het water geraakt, werd een aangepaste rolstoel geregeld. Eenmaal aan het water genoot de inwoner van Voorshoven duidelijk van de aanspoelende golven. Hij stond zo dicht bij het water dat hij op een gegeven moment omringd was door water.

Na het strandbezoek hadden ze nog met vrienden afgesproken om bij te kletsen en een pannenkoek te gaan eten. De dag werd afgesloten bij de dochter van de heer uit Voorshoven, die aangaf prima genoten te hebben.

Foto’s: Ambulance Wens Belgie

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *