Koen Prikken nieuwe directeur Marec

 
Marec Vlaggen

Koen Prikken wordt met ingang van 4 april de nieuwe directeur van Marec.

Koen Prikken heeft als ondernemer diverse directie en management functies bekleed in België en Nederland.

Prikken over zijn nieuwe functie: Marec heeft door haar unieke ligging een belangrijke troef in handen voor het bestendigen van de groei van het toerisme in Kinrooi en Maaseik en de omliggende regio. Ik vind het een voorrecht om als Limburger en fervent watersportliefhebber hier aan de slag te mogen gaan en de visie en strategische doelstellingen van beide besturen te helpen realiseren. Samenwerking met alle betrokken verenigingen, toeristische diensten van Maaseik en Kinrooi en de aanwezige bedrijven is voor mij een essentieel onderdeel in het realiseren van de geplande groei.

Wim Swennen, Voorzitter raad van Bestuur van Marec:
De nieuwe raad van bestuur is uitermate blij met de aanstelling van Koen Prikken als nieuwe directeur van Marec. Koen en alle medewerkers van Marec gaan samen de toekomst van dit prachtig gebied vormgeven.

Marec baat sinds 1980 de jachthavens en verblijfparken De Spaanjerd en Heerenlaak uit evenals een rondvaartboot en een dagstrand. Het geheel is gelegen in een uniek gebied met tal van recreatiemogelijkheden op en rond het water aan de Grensmaas in Belgisch Limburg. Beiden zijn een ideale uitvalsbasis om in de omgeving te wandelen, fietsen en te shoppen.
Marec is een intergemeentelijk samenwerkingsverband van de stad Maaseik en de gemeente Kinrooi.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Koen Prikken nieuwe directeur Marec”

  1. Hey Koen,

    Nen dikke proficiat met uw functie aan het water. Enkele maanden geleden heb ik de uitzending op Radio 2 bij de Madammen gehoord. Ik moet u ook nog bedanken dat gij en Nico Stassen mij veel geld hebben laten verdienen bij Philips, zeer mooie tijd voor mij geweest. Nog veel succes,

    Groetjes,

    Louis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.