Levensloop Maaseik zoekt vrijwilligers (video)

Het comité van Levensloop Maaseik is momenteel druk doende de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten voor de organisatie van de vierde editie van de activiteit die op 11 en 12 mei zal plaatsvinden. Tijdens dit weekeinde zal men 24 uur in touw zijn voor mensen die met kanker geconfronteerd worden, hetzij zelf of bij bekenden. Maar de organisatie kan nog vrijwilligers gebruiken.

“Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel om alles te doen slagen”, zo vertelt Jean Nevels, coördinator van de vrijwilligers namens Levensloop Maaseik. “We hebben al vele aanmeldingen, van deelnemers, vechters en vrijwilligers, maar er kunnen er nog altijd bij”, zo vult Mariëlle Bussels, administratief medewerkers van de organisatie, aan.

Op het terrein van Sportpark ‘De Borg’ in Neeroeteren, zal 11 en 12 mei de vierde Levensloop Maaseik plaatsvinden, waarbij de hele regio zich zal inzetten. “Naast Maaseik was de gemeente Kinrooi er snel bij om mee te helpen, gevolgd door de Stad Bree en de Stad Dilsen-Stokkem”, aldus Jean Nevels.

Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via e-mail en zullen vervolgens verdere instructies krijgen. “We werken ‘op maat’”, aldus Nevels. Normaliter zijn er blokken van vier uur om vrijwilligers in te zetten, maar als iemand meer of minder wil, is alles aan te passen”, zo besluit hij.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *