Lokale Helden ook in deze regio

De vierde editie van Lokale Helden op 26 april zal ook in deze regio op tal van plaatsen aandacht krijgen.

In totaal geven 500 organisatoren een podium aan 800 lokale artiesten, goed voor 1.000 optredens in 175 Vlaamse en Brusselse gemeenten. In deze streek zal Lokale Helden onder meer in Bocholt, Bree, Hamont-Achel en Neeroeteren plaatsvinden.

TBA zal optreden in Bocholt maar ook in Neeroeteren, in Bree is een grote line-up met onder meer Mountain Memories, de Space Nights, California Getaway, Jeans & Queens, Lost and Found en Straight Outta 98.

In Hamont-Achel tredenDJ ToTo, Salvatorb@nde en Eline & Herman op.

Ook in Oudsbergen hebben ze begrepen dat het muzikaal talent nog te vaak verstopt zit in een woonkamer, repetitieruimte of klaslokaal. Daarom zochten ze zo veel mogelijk lokaal talent om te tonen aan een groot publiek. Het resultaat is niet min: de gemeente vond maar liefst 28 artiesten in de meest uiteenlopende genres.

De gemeente voorziet voor elke artiest een podium waar de muziek ten volle tot z’n recht komt. Zo zullen er concerten zijn in de commanderij van Gruitrode en in de kerk van Opglabbeek. Een bus brengt het publiek van de ene locatie naar de andere.

Het volledige programma van Lokale Helden is online te vinden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *