Netwerken bij Budé Containerbouw

Op donderdag 4 april was er het ‘Wie is Wie’, een UNIZO-netwerk event bij Budé Containerbouw. In plaats van een ochtendsessie was het een avondsessie. Het was een organisatie van diverse UNIZO-afdelingen uit de regio.

Na de algemene traditionele microronde waarin alle aanwezigen zich kort voorstelde, volgde er een boeiende toelichting van David Vaes, ceo van Budé Containerbouw. Daarna kregen de aanwezigen een boeiende rondleiding achter de schermen van dit productiebedrijf. Hierna volgde een leuke netwerkreceptie met tal van lekkere hapjes en dranken.

Foto: Eric Bervoets

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *