Schenking voor Rode Kruis Dilsen-Stokkem-Maaseik

Karin Beijers uit Ohé en Laak heeft wederom een schenking aan de Rode Kruisafdeling Dilsen-Stokkem-Maaseik gedaan.

De Rode Kruisafdeling werd deze week verrast door Karin Beijers, een zelfstandige omgevingsmanager en communicatieadviseur uit Ohé en Laak. In augustus 2018 schonk zij de afdeling nog twee fietsen voor de Hulpdienst en deze week bracht zij opnieuw een bezoek met een verrassing voor het team Vorming.

Zij schonk de afdeling een Laerdal reanimatiepop Little Junior QCPR en 2 Little Anne QCPR Upgrade Kits voor de ‘volwassen’ reanimatiepoppen.

De QCPR-technologie waarmee een aantal van de poppen zullen uitgerust zijn, stelt zowel de lesgevers als de cursisten in staat om de reanimatieprestaties effectiever te beoordelen en te bekijken. Het stelt de organisatie tijdens de opleidingen tevens in staat om de prestaties van meerdere individuen in real time te beoordelen. De cursist kan daarbij zijn of haar prestaties beoordelen en bijsturen via een app op de smart- of i-phone.

De voltallige Rode Kruisafdeling Dilsen-Stokkem-Maaseik is Karin Beijers ontzettend dankbaar voor dit initiatief.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *