Zestiende Back On Stage is een geoliede machine (video)

Aanstaande vrijdag en zaterdag zal Back On Stage voor de zestiende maal worden georganiseerd. “We begonnen heel klein in Meeuwen, maar al snel zijn we uitgegroeid tot een tweedaags festival met jaarlijks een groeiend aantal bezoekers”, zo vertelt voorzitter Jean Voortmans van Back On Stage.

Dat de organisatie mee moet met de tijd bewijst het feit dat men een andere vorm van pr voert. “In ons bestuur hebben enkele jongeren zitting genomen waarmee we bewust inzetten om een jongere doelgroep te kunnen bereiken”, aldus Voortmans die aangeeft helemaal niet te klagen te hebben van het aantal bezoekers. “Dat groeit ieder jaar nog met ongeveer 80 personen, zodat de Sporthal van Bree beide dagen goed gevuld is”, vervolgt hij.

De organisatie van Back On Stage laat lokale goede doelen ook mee profiteren van het succes van het tribute-festival. Zo worden jaarlijks goede doelen voorzien van mooie cheques. Dit jaar is gekozen voor vier goede doelen. Inloophuis Vergeet-mij-nietje in Bree, vzw ZeZijnZo, Autisme Limburg en ‘n Witte Roos. “We zorgen met sponsoren dat we een goed budget hebben zodat inkom en meer voor een groot gedeelte naar goede doelen geschonken kan worden”, aldus voorzitter Jean Voortmans.

Op 5 en 6 april 2019 zal Back On Stage weer een keur aan artiesten naar de Sporthal in Bree brengen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.