Oogcafé Weert zet ontspannen kennismaking voort in het 2e café

Een opening is altijd een tikje formeel en daarmee ook wat onwennig. Mensen moeten elkaar nog leren kennen immers en weten vaak niet wat ze kunnen verwachten van zo ’n bijeenkomst. Op donderdag 9 mei om 14.00 uur zetten de organisatoren van het Oogcafé Weert de kennismaking voort in Buurthuis Fatima.

Er is al veel informatie over de verwachtingen opgehaald en diverse instanties hebben hun hulp al aangeboden. De uitwisseling van ervaringen en het gezellige praatje blijven echter een voornaam element in de bijeenkomsten. De persoonlijke interesses van de deelnemers liggen net als bij ‘gewone’ mensen namelijk op allerlei gebied. De een zou graag sporten, de ander houdt van muziek en een derde is erg creatief.

Daar willen de organisatoren van het Oogcafé Weert dan ook graag invulling aan geven en ze openen dit café met het persoonlijke verhaal van Ludo Hermans. Ludo heeft in zijn werkzame leven diverse bestuurlijke functies gehad in woon- zorgcombinaties zoals Rust in Roy. Zijn bijzondere interesse gaat uit naar de zorgverlening in verpleeghuizen en daar speelt visuele beperking van bewoners een steeds grotere rol. Onder meer omdat de mens steeds ouder wordt maar ook omdat visuele beperkingen wereldwijd toenemen vanwege bevolkingsgroei.

Van harte welkom dus in het Buurthuis Fatima, Nieuwstraat 11 te Weert tussen 14.00 en 17.00 uur de koffie en thee staan klaar en ook familie, vrienden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *