Nationale Dodenherdenking in Stramproy

Na alle feestelijkheden gaat men ook in Stramproy op 4 mei stilstaan bij de mensen die hun leven gaven voor de vrijheid die wij nu genieten. Het Herdenkingscomité heeft weer een stemmig programma gemaakt, en nodigt iedereen uit om op 4 mei deel te nemen aan het programma.

Dat start om 18.45 uur met een H. Mis in de St. Willibrorduskerk. Daarna volgt een stille tocht naar het Herdenkingsplantsoen, waar een stemmige ceremonie zal plaatsvinden. Om 20.00 uur houdt men twee minuten stilte. Binnen het meerjarenthema ‘Geef Vrijheid Door’, is het jaarthema van 2019 is ‘In vrijheid Kiezen’. Samen met de basisscholen, de schutterijen en het zangkoor, zal op passende wijze stil gestaan worden bij alle slachtoffers van de oorlogen.

Omstreeks 20.20 uur is het officiële programma afgelopen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *