Team Kinrooi kan nog deelnemers gebruiken tijdens Levensloop Maaseik

Team Kinrooi zal binnenkort één van de grootste zijn op Levensloop Maaseik, het 24-uur durend evenement ten voordele van de Stichting tegen Kanker dat op 11 en 12 mei plaatsvindt in Neeroeteren. De kaap van 200 leden is overschreden maar er zijn nog altijd deelnemers welkom in Team Kinrooi.

Moeten we Levensloop nog voorstellen? Wellicht niet… Kinrooi is samen met Maaseik, Bree en Dilsen-Stokkem al enkele jaren mede-organisator van het evenement. Ieder jaar was er een mooie delegatie van Team Kinrooi present om te lopen of wandelen in sportpark De Borg. Dit jaar verslaat Team Kinrooi echter alle records. Dankzij de niet-aflatende inzet van enkele personeelsleden telt het team nu al meer dan 200 leden en zodoende is er nu ook al 2.000 euro voor het goede doel bij elkaar gebracht.

Geinteresseerden kunnen zichzelf inschrijven. Dit kan tot en met 9 mei.

Tijdens de editie van 2019 staat het teamlid centraal in Team Kinrooi. Ieder teamlid krijgt na zijn/haar wandeling/loopje een hapje en een drankje als hij/zij zich aanmeldt in de Team Kinrooi tent. Zolang de voorraad strekt, is er ook een origineel T-shirt voorzien.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *