Collegetour B&W Nederweert start in Budschop

Gemeentehuis Nederweert

Het Nederweertse college van Burgemeester en Wethouders komt naar de inwoners toe. Op woensdag 8 mei staat een bezoek gepland in Budschop. Het is de eerste kern die burgemeester en wethouders bezoeken in het kader van hun ‘collegetour’.

Ze willen graag met inwoners in gesprek over wat er in hun buurt speelt. En wat er volgens de bewoners beter kan. Informatie ophalen om zo het beleid verder te verbeteren, in gesprek te gaan met dorpsgenoten en voelen en beleven wat er leeft in de kernen van Nederweert.

Om 16.30 uur openen de burgemeester en de voorzitter van de dorpsraad het overleg in de kerkelijke voorziening. Vervolgens is er een rondwandeling door Budschop. Inwoners en het college lopen dan langs een aantal locaties die in ontwikkeling zijn, zoals Merenveld, Kanaalpark De Heerlijkheid en de St. Rochusstraat. Daarna wordt er nog gezamenlijk een hapje gegeten. Rond 19.00 uur is de afsluiting. De inwoners van Budschop hebben allemaal een uitnodiging ontvangen.
Op zaterdag 11 mei gaat het college in Ospeldijk op bezoek.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *